Logo XPRT landmeter wit

Over XPRT

Bij XPRT Landmeters bv kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan landmeetkundige diensten. Hierbij wordt telkens gestreefd naar een persoonlijke aanpak, efficiënt en snel afleveren van de plannen en gegarandeerde kwaliteit en innovatie door het werken met de meest recente technologie.

Joran Bruwaert

Joran
Bruwaert

Ik ben Joran, Landmeter-Expert bij XPRT Landmeters bv.

Met de twee bachelordiploma’s Toegepaste Architectuur en Landmeten op zak, trapte ik in 2020 mijn carrière af als landmeter bij Infrabureau Demey in Roeselare. Het gedetailleerd opmeten van wegenis, rioleringen en het uitzetten van nieuwbouwwoningen en verkavelingen heeft dan ook geen geheimen meer voor mij.

Maxime
Vancoillie

Ik ben Maxime Vancoillie, Landmeter-Expert bij XPRT Landmeters bv.

Met trots heb ik drie jaar lang als landmeter gewerkt bij een vooraanstaand landmeterskantoor. Gedurende deze periode heb ik elk facet van het landmeten verkend en met enthousiasme diverse projecten aangepakt. 

Of het nu gaat om het in kaart brengen van terreinen, het uitvoeren van nauwkeurige metingen of het leiden van teams in complexe projecten, ik ben vastbesloten om hoogwaardige landmeetkundige diensten te leveren. Mijn inzet voor nauwkeurigheid en mijn vermogen om mee te evolueren met de steeds veranderende eisen van de sector maken mij een waardevolle professional in het veld.

Laten we samen de volgende grenzen van innovatie in de wereld van landmeten verkennen!

Maxime Vancoillie
Logo XPRT op blauwe achtergrond

XPRT Landmeters bv

Op zoek naar het avontuur begon Joran een klein jaar later te werken als hydrografisch surveyor bij de Jan de Nul groep in het buitenland. Op die manier leerde Joran ook andere aspecten van het landmeten kennen. Ondanks de grote verscheidenheid aan werk en exotische locaties, lonkte het ondernemerschap.

Een gezonde dosis ondernemingszin, het streven naar efficiëntie, nauwkeurigheid en zelfstandigheid deed me begin 2023 beslissen om XPRT Landmeters bv uit de grond stampen.