Logo XPRT landmeter wit

Over XPRT

Bij XPRT Landmeters kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan landmeetkundige diensten. Hierbij wordt telkens gestreefd naar een persoonlijke aanpak, efficiënt en snel afleveren van de plannen en gegarandeerde kwaliteit en innovatie door het werken met de meest recente technologie.

Zaakvoerder Joran Bruwaert

Joran
Bruwaert

Ik ben Joran, Landmeter-Expert bij XPRT Landmeters.

Met de twee bachelordiploma’s Toegepaste Architectuur en Landmeten op zak, trapte ik in 2020 mijn carrière af als landmeter bij Infrabureau Demey in Roeselare. Het gedetailleerd opmeten van wegenis, rioleringen en het uitzetten van nieuwbouwwoningen en verkavelingen heeft dan ook geen geheimen meer voor mij.

XPRT Landmeters

Op zoek naar het avontuur begon ik een klein jaar later te werken als hydrografisch surveyor bij de Jan de Nul groep in het buitenland. Op die manier leerde ik ook andere aspecten van het landmeten kennen. Ondanks de grote verscheidenheid aan werk en exotische locaties, lonkte het ondernemerschap.

Een gezonde dosis ondernemingszin, het streven naar efficiëntie, nauwkeurigheid en zelfstandigheid deed me begin 2023 beslissen om XPRT Landmeters uit de grond stampen.

Logo XPRT op blauwe achtergrond